Η γαλλική μάρκα καλλυντικών

Valcena Paris

Η Ιστορία μας

Η Valcena είναι μία γαλλική μάρκα ομορφιάς , η οποία δημιουργήθηκε το 2010 στηρίζοντας την πεποίθηση ότι είναι δυνατόν να συνδυαστεί η επιστήμη και η ευχαρίστηση , με στόχο την τόνωση των φυσικών μηχανισμών  προστασίας , ανάπλασης και κυτταρικής ανανέωσης για την διατήρηση της υγείας και νεότητας του δέρματος .Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την αποστολή , βασιζόμαστε σε μία εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών που έχουν δημιουργήσει αυτή την πρώτη σειρά προϊόντων Natural Rose Absolute , για να παρέχουν μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας .Ταυτόχρονα , αυτά τα προιοντα τονώνουν τις αισθήσεις , με τις αισθησιακές μυρωδιές και τις μεταξένιες και ανάλαφρες υφές . Η ποιότητα των προϊόντων , συνδέεται άρτια με την ποιοτική υπηρεσία που κάθε γυναίκα βρίσκει στους συνεργάτες ομορφιάς της Valcena . Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη δέσμευση να υποστηρίξει προσωπικά τους υποψήφιους πελάτες  της .

Οι αξίες μας

Καινοτομία, ευχαρίστηση, ασφάλεια, επαγγελματισμός και καθοδήγηση:

Το Valcena Paris είναι μια γαλλική καλλυντική μάρκα στην οποία η πρώτη σειρά καλλυντικών βασίζεται σε ένα πολύτιμο και αυθεντικό δραστικό συστατικό, το  εξαιρετικό Rose Absolute Essence..Όλα τα προϊόντα παρέχουν μια αίσθηση φροντίδας , ευχαρίστησης και ευεξίας , χάρη στη κρεμώδη υφή , το λεπτό άρωμα και τις αισθησιακές αρετές της damascena rose . Η μάρκα παρέχει  μια συνολική προσφορά στους συνεργάτες  της, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου μάρκετινγκ και πωλήσεων.

.

Προϊόντα

Η μάρκα φροντίδας ομορφιάς Valcena αναπτύσσεται από ένα πολύτιμο και αυθεντικό δραστικό συστατικό, το Essence Rose Damascena. Τα Damascena Rose ( τριαντάφυλλα δαμασκού ) διατηρούνται προσεκτικά , προστατεύοντας έτσι τις δραστικές και οσφρητικές ιδιότητες του . Καλλιεργούνται, συγκομίζονται και στεγνώνουν στην κοιλάδα των Βαλκανίων. Οι συσκευασίες των προϊόντων Valcena, έχουν επιλεγεί  προσεκτικά για να μπορούν να προστατεύσουν κάθε προϊόν , διατηρώντας όλες του τις ιδιότητες αναλλοίωτες .Η μεγάλη ποικιλία  των προϊόντων “Natural Rose Absolute” είναι χωρίς parabens / χωρίς χρώμα / χρωστικές .
Τα προϊόντα δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Διεθνής ανάπτυξη

Με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η VALCENA έχει αναπτύξει πολύτιμες συνεργασίες με διανομείς σε διάφορες χώρες από το 2012. Η VALCENA προτείνει στους συνεργάτες  της ισχυρή και προσαρμοσμένη υποστήριξη .

  • Υποστήριξη μάρκετινγκ
  • Υποστήριξη σε προωθητικές ενέργειες
  • Προσαρμογή υλικών μάρκετινγκ
  • Αναφορές στο Διαδίκτυο
  • Εκπαιδευτικά πρωτόκολλα προϊόντων και ομορφιάς

Η VALCENA συνεχίζει τη δυναμική της διεθνή ανάπτυξη με τη φιλοδοξία να μοιράζεται τα προϊόντα της, την τεχνογνωσία και την εμπειρία ομορφιάς με ολόκληρο τον κόσμο.

Item added to cart.
0 items - 0.00